Yatakta ne hakkında konuşmaya değmez

Tarix: 2019-04-05 12:06:33

     Eski bağlantıların ve hobilerin hakkında konuşma
     28 yaşında Irina: “İlişkimizin başında arkadaşım fazlasıyla merak ediyordu. Kiminle tanıştım, nerede tanıştıkları, ne yaptıkları vb. Hiçbir şeyi gizlemeyeceğimizi kabul ettiğimiz için ona her şeyi söyledim. "Böyle" hikayelerden bile heyecanlanmıştı. Bir süre birlikte yaşadık. İlişkimizdeki mola sebebi, onun çok kıskandığıydı. Ve ayrıldıklarında - her şeyi hatırladı. Ne zaman anne? 

“Konuşmacı - casus için bir nimettir” ifadesini hatırlayın. Konuşmadan kaçınmak mümkün değilse, geçmiş ilişkilerden bahsetmek gerekir. 

     Ağırlığı ve görünüşünde eğlenceli dürtme 
Şimşek çakışmasının, bir insanda bir ya da başka bir eleştiriyle karmaşıklaştığını biliyoruz. Yaşına bakılmaksızın gerçekleşir. Erkekler bu “değerlendirmeyi” sakince yapabilirlerse, o zaman bir kadın için yüzdeki en acı tokattan daha kötüdür. 

     Erkekler, unutmayın: eğer kadınlar bedenleri ile bir şeyler yapmayı planlıyorsa veya zaten planlarını uyguluyorlarsa, herhangi bir eleştirisi iyi inisiyatifler öldürür ve kompleksler eskişehir escort ekler. Aynı olumsuz kişisel niteliklerin tartışılması için de geçerlidir. Tartışmayı başka bir zamana ve yere taşıyın. 

     Karar vermenin gerekli olduğu zor, zor konuşmaları yapmak, neden henüz bir şey yapmadığını öğrenmek 
Hastalıkları hakkında konuş 
İhanetlerini tartışın - hem yüzüncü hem de son 
Aksi takdirde, ortak işleri çözmek ve sevişmek istemediğinizi hissedecektir. Ya da seks eğlenceli değil. 

     Dale Carnegie, “Her erkek, karısına geçen yılki elbisesinde ne kadar iyi göründüğünü ve ona nasıl yakıştığını söylerse, o zaman bu elbiseyi Paris'in en son moda elbisesiyle takas etmeyeceğini biliyor” dedi. 

     Aslında, övgü harikalar yaratır ve şefkatle kibarlıkla karşılık vermek insan doğasıdır. Eşinize yatakta çekici olduğunu, sevildiğini ve arzu edildiğini söyleyin. Kendine saygısı için gereklidir. 

     mersin mezitli otelolarak tavsiyemiz: Bir erkek cinsel erdemlerine ikna olmak önemlidir. Seks partnerinden hoşlanmasanız ve ilişkiyi sonlandırmayı planlasanız bile, onun beceriksizliğini, sakarlığını, düşük tutkusunu, saygınlığını vb. eleştirmeyin. Mümkün olduğunda övün ve cesaretlendirin.